Harry Klein ist er een “Aus der reihe…”. Als officiële vaag crème beige Mercedes rijdende assistent van der original polizei beambter Derrick was het niet altijd wenselijk dat er zoveel trompet werd gespeeld in de auto, laat staan bij een plaats delict.

Na een moordzaak stond DAS Harry veelvuldig “Der alte kisthouwer” te spelen waar er nog eentje koud lag te worden. Tijd voor verandering dacht Harry (en ook de toenmalige politiekorpschef)!!

Na vele omzwervingen in het leven heeft hij getracht de trompet te introduceren bij de Boedhistische monniken in Nepal als meditatiehulp, bij het verzet in de Gazastrook als afleiding, in diverse bibliotheken, sanatoria en voor het laten schrikken van mensen met chronische constipatie. Schade! Niet alles was even succesvol!

En net toen Harry klaar was met zijn queeste voor de geinige trompet, en zijn bedenkingen had bij het idee van de Ridders van de ronde polonaise kwam daar Der Original Stimmungszug genaamd Die Powerhosen voorbij denderen. Alle einsteigen,… auk Der Harry!!! Und Loss Geht’s!!

Bio Harry Klein

Woonplaats
Hinterlegt-Wieder

Geboortedatum
11. Juli. 1492

Relatie
Ja, aber nicht bekannt (auch nicht beim Harry)

Instrument
Die taschentrompete

Muzikale ervaring
James Last, Roger Cicero, Dieter Thomas Kuhn, The Magical and Amazing Blowing Trumpets (TMABT), TV-Oranje, ZDF Hitparade, Musikantenstadl, Wintergarten, MTV Music-awards, Strassenfest Cochem am Mosel

Favoriete kledingstuk
Skimutschen mitt einem buttons von alle Ländern

Lievelingsliedje
Der Alte Desshauer

Merk Auto
Ein Batavoes!

Favoriete Vakantiebestemming
Weird

Verslaving
Erzählen von alte grapschjes!

Ooit vreemdgegaan?
Niehmahls hab Ich auf ein andere Trompete geblazen!

Wenst zich nog
Ein zweiter Taschentrompete!

Hoe zou je heten als je een meisje was?
Harry Groß

Held:
Derrick